Elena Gheorghe a vorbit pentru prima dată despre sarcină

Publicat pe

După ce a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Elena Gheorghe a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre emoțiile care i-au încercat pe toți membrii familiei.

Se pare că Elena a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni. Aceasta arată extrordinar, deși se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină, și nu a acumulat kilograme în plus. Emoționată și foarte fericită, artista a vorbit despre frumoasa așteptare a celui de-al doilea copil, dar și despre noile proiecte.

„Și eu vă iubesc și tocmai de asta am ales să împărtășesc prima oară cu voi vestea pe care Dumnezeu ne-a adus-o în familie și ne bucurăm din suflet pentru ea, suntem foarte emoționați, eu sunt foarte emoționată. Bineînțeles și soțul meu și mai ales Nicholas este super nerăbdător. O să mărim familia și am vrut ca voi să fiți primii care aflați de la mine', a spus Elena Gheorghe într-un live pe pagina sa de Facebook.

După ce a făcut publică vestea, telefoanele au sunat încontinuu, iar mesajele de felicitări au copleșit-o pe artistă. Deși însărcinată, aceasta nu a stat degeaba și a lansat deja o melodie intitulată „Jumătate', în colaboare cu Danny Mazo.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Elena Gheorghe este din nou însărcinată

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter