Elena Gheorghe, adevărul despre operația la nas

În mod evident Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Cu trăsături perfecte moștenite de la mama și bunica ei, cântăreața a ridicat multe semne de întrebare printre fani. Mulți au spus că Elena Gheorghe și-a operat nasul, însă vedeta a spus adevărul despre presupusa intervenție.

Nu mai este nevoie să spunem că Elena Gheorghe este o femeie foarte frumoasă care are un șarm aparte. Cântăreața este mama a doi copii și totuși arată spectaculos. Curiozitatea celor care se gândeau dacă Elena Gheorghe este operată sau nu la nas a fost liniștită, pentru că vedeta a spus ceea ce mulți voiau să audă.

'Eu ce să-mi operez? Pentru ce aveam eu nevoie? Pentru că oricum am un nas mic. Nu mi-am operat nasul pentru că nu am nevoie. Sunt ok, deocamdată eu nu simt că am nevoie. Naturalețea are șarmul ei și cu siguranță un defect pe care îl ai poate să-ți dea acel ceva', a declarat Elena Gheorghe pentru Antena Stars.

Artista se numără printre puținele vedete care aleg să nu-și facă nicio intervenție estetică și consideră că naturalețea are șarmul ei. Elena Gheorghe are o siluetă de invidiat, iar gena este foarte bună. Cu siguranță, micuța Amelie va fi la fel frumoasă precum mama ei atunci când va crește.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Citește și: Elena Gheorghe, vacanță de vis în Dubai. Cum arată în costum de baie după două sarcini

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...