Irina Rimes a fost în depresie: "Vindeam piese cu 300 de euro. Trăiam într-un loc în care nu se putea locui"

Publicat pe

Irina Rimes a fost în depresie. Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi a trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Ea a povestit într-un interviu cum le vindea unor artişti piese pe sume foarte mici. Acum a reuşit să cucerească topurile muzicale! 

Este foarte cunoscută acum în industria muzicală din România, dar în trecut a trecut prin momente neplăcute. În copilărie, părinţii plecau la lucru, iar Irina Rimes şi-a crescut singură fratele. Când a crescut, a descoperit că este talentată şi vindea piese pe 300 de euro pentru a face bani pentru renovarea unui apartament.

Acum se bucură de un real succes şi le mulţumeşte oamenilor din viaţa sa!

„Este foarte important acel loc, numai că „acasă” a devenit şi aici, la Bucureşti. E foarte ciudat când vin de la Chişinău şi conduc o grămadă de timp, sau şoferul, ce-i drept uneori mai conduc şi singură. Trec pe pod şi ajung acasă şi zic Uraaaa. (…) Făceam toate prostiile (n.r. în copilărie) cu fratele meu. Eu l-am crescut, părinţii noştri erau mereu plecaţi, munceau foarte mult. A fost drăguţ, noi am crescut la ţară. Ţin minte că ei plecau sâmbăta să cumpere marfă, ei aveau nişte magazine mici şi acum le au şi au grijă de ele. (…) Eu am muncit, am fost şi în depresie, am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese, le vindeam cu 300 de euro şi artiştilor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban ca să putem cumpăra un glet să facem reparaţie în apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui. (…) Toate au venit pentru că am muncit, şi eu şi oamenii de lângă mine.”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Irina Rimes a fost însărcinată?

Irina Rimes a divorțat în vara anului trecut de soțul ei, Andi. Detalii mai puțin știute despre relația celor doi au ieșit la iveală abia acum. Se pare că Andi avea o amantă pe nume Nica, iar aceasta rămăsese însărcinată cu el. La aflarea acestei vești, bărbatul a decis să se despartă și de amantă. Nica a pierdut sarcina, iar fostul soț al Irinei Rimes s-a întors la din nou la ea. Amanta lui Andi a rămas din nou însărcinată, cu gemeni, însă doar unul dintre aceștia a supraviețuit. Conform spuselor amantei, se pare că și Irina Rimes ar fi rămas însărcinată, dar a făcut întrerupere de sarcină.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter