Elena Ionescu, ex-Mandinga, a născut un băiețel perfect sănătos

Publicat pe

Ziua cea mare a sosit, iar Elena Ionescu, ex-Mandinga, a născut un băiețel perfect sănătos. Artista a fost însoțită la clinică de iubitul ei, dar și de mama și soacra sa. Elena Ionescu este plină de emoții, mai ales că trăiește aceste sentimente pentru prima dată. 

Proaspăta mămică este în culmea fericirii. Micuțul este perfect sănătos. Elena Ionescu a venit la prima oră a dimineții la clinică, unde aștepta cu nerăbdare să-și strângă la piept bebelușul. Vedeta și soțul ei au ales deja numele copilului, iar acesta se va numi Răzvan, la fel ca tatăl lui. Nașa băiețelului va fi Adina de la Heaven.

„A fost un copil pe care mi l-am dorit. Nu am avut greţuri. E băieţel, nu a fost greu să îi aleg numele. Dacă pe soţul meu îl cheamă Dragoş Răzvan şi i se spune Dragoş, am zis să-i punem numele de Răzvan. O să nasc cezariană, că altfel nu am cum. Am făcut în urmă cu cinci ani o operaţie la ochi, că am miopie, şi altfel nu am cum', a declarat Elena Ionescu într-o emisiune TV.

Citește și: Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a căsătorit în secret. Artista este însărcinată în cinci luni

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter