Am nevoie de ochelari de soare chiar şi într-o zi înnorată?

Da, ai! Razele UV pot pătrunde chiar şi prin nori şi pot provoca leziuni ale globului ocular chiar acum, când a venit vara şi ai atâtea lucruri minunate de văzut. Ai toate motivele să te bucuri de o vară de neuitat şi să te faci remarcat cu noua gamă de lentile pentru ochelari de soare de la Hoya.  Mai mult decât atât, până pe 31 august poţi beneficia de 20% reducere la oricare dintre lentilele: Sensity, Mirror, Spectrum Sphere, Special Sphere şi Dynamic Sphere.

Inovaţia Hoya în materie de lentile reactive la lumină: stil unic!

Pentru Hoya necesităţile purtătorilor noştri de ochelari sunt pe primul plan, tocmai de aceea, pe lângă o calitate deosebită şi o performanţă extraordinară graţie Tehnologiei Photochromic Precision, noua gamă Sensity răspunde tuturor necesităţilor printr-o adaptare la cele mai noi trenduri în materie de modă şi design. Fie că optezi pentru o pereche de lentile din gama Sensity Shine care vor eclipsa prin aspectul lor de tratament cu efect de oglindă sau pentru orice alt produs din gama Sensity şi Sensity Dark, vara asta ai toate motivele să păşeşti în lumină pentru că ai soluţia perfectă: stil şi performanţă într-un super pachet.

Fă cunoştinţă cu întreaga familie Sensity!

Sensity Shine: stil unic

Lentilele Sensity Shine oferă un efect suplimentar de închidere a culorii în condiţii de exterior, dar într-un mod unic. Acestea asigură purtătorilor un aspect exclusivist datorită tratamentului cu efect de oglindă, care se intensifică la lumină dar este în acelaşi timp subtil în condiţii de interior. Shine sunt perfecte pentru persoanele ce preferă lentile aliniate la tendinţele modei. Shine accentuează evoluţia lentilelor de soare ca urmare a tratamentului de oglindă şi tehnologiei fotocromice excelente.

Sensity : confort deosebit

Sensity, ca toate celelalte produse din gamă, nu fac compromisuri estetice. Acestea vin în trei nuanţe la modă: Emerald Green, Bronze Brown, Silver Grey, pentru ca tu să te bucuri de o performanţă deosebită a ochelarilor de soare, cu protecţie UV de 100%, dar şi estetic vorbind, de un aspect plăcut în trend actual.

Sensity Dark : performanţe excepţionale

Lentilele Sensity Dark se închid foarte bine la culoare afară, ca reacţie la razele UV şi la lumină vizibilă, oferind performanţele de care ai nevoie în cadrul activităţilor desfăşurate la exterior. Lentilele se închid la culoare chiar şi în spatele parbrizului. În momentul în care purtătorii sunt expuşi la lumină foarte puternică sau unor temperaturi foarte ridicate, lentilele Sensity Dark asigură confortul maxim. Şi cel mai spectaculos lucru: lentilele redevin rapid pe deplin transparente la interior.

Lentile fotocromice cu un pas mai aproape de viitor

Noua tehnologie menită să îţi ofere un confort vizual sporit în toate condiţiile de lumină, atât în interior, cât şi în exterior. Graţie tehnologiei Stabilight, gama de lentile reactive la lumină Sensity îţi asigură o performanţă stabilă în diferite climate sau anotimpuri, trecând cu uşurinţă de la o lentilă complet transparentă, la una foarte închisă. Mai mult decât atât, întreaga gamă Sensity răspunde necesităţilor oricărui purtător printr-un grad de protecţie UV de 100%.

Confort. Performanţă. Stil.

Dacă nu eşti încă sigur că ai toate motivele să te bucuri de o vară de neuitat, iată mai jos principalele beneficii pe care gama de lentile de vară de la Hoya ţi le aduce în sezonul cald:

  • 20% reducere la oricare dintre lentilele: Sensity, Mirror, Spectrum Sphere, Special Sphere şi Dynamic Sphere.
  • 100% protecţie împotriva razelor UV graţie tehnologiei StabiLight

( lentilele devin perfect transparente la interior şi se închid într-un ritm rapid la exterior )

  • Calitate excepţională şi durabilitate datorită Tehnologiei Photochromic Precision ce aduce un contrast şi o percepţie a culorilor mai profundă
  • Fără compromisuri estetice în vara asta! Cele două noi vedete ale gamei Sensity: Sensity Shine şi Sensity Dark se diferenţiază printr-un aspect contemporan ce i-a lipsit întotdeaua unei lentile fotocromice.

Găseşte întreaga familie Sensity la cel mai apropiat magazin partener Hoya. Alege-ţi perechea de lentile de ochelari potrivite pentru tine şi bucură-te de o vară de neuitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro