Ellie White: „Nu i-aş putea imita pe Joe Cocker şi pe Michael Jackson”!

Publicat pe

Ellie White a acceptat propunerea de a fi parte a celui mai nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva', show care va debuta la Antena 1 sâmbătă, 7 septembrie. Artista s-a pregătit intens pentru a putea face față provocărilor pe care le impune competiția.

Ellie White - Te cunosc de undeva 2

„Este un show extraordinar pentru că nicio zi nu este la fel ca precedenta. Petreci multe ore la machiaj, la repetiții, însă este fascinant să intri de fiecare dată într-un nou rol. Este ca și cum ai juca o piesă de teatru diferită în fiecare zi, un nou personaj.', declară Ellie White.

Artista mărturisește că a interpretat încă din copilărie diverse stiluri muzicale, de la folclor până la soul și R&B, astfel că, în momentul în care a primit propunerea de a participa la emisiune, s-a simțit pregătită.

„De mică am cântat muzică populară și piesele marilor artiste de afară. Am participat la festivaluri de muzică, am cântat evergreenuri, așa că ceea ce voi face la ‘Te cunosc de undeva nu este cu totul nou pentru mine. Sper doar să am noroc la ruletă de piese care să îmi pună în valoare calitățile vocale'.

Artista mărturisește, totuși, că sunt anumiți artiști pe care îi este greu să îi imite.

„Brian Johnson de la AC/DC sau Joe Cocker sunt incredibil de greu de imitat. Amândoi au o răgușală naturală în voce, greu de reprodus. Apoi, mai este unicul Michael Jackson pe care îl ador. Prefer să urmăresc și să admir originalul', spune Ellie White.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter