Io e Te, o poveste vibrantă de Bernardo Bertolucci

Publicat pe

Tea Falco nu este (încă) cea mai talentată fotografă din lume. Are însă potential, și poate că rolul în care a ales-o multipremiatul regizor Bernardo Bertolucci va fi pista ei de lansare.

 

io-e-te-329186l-imagine

 

În Io e Te, ea este Olivia, sora vitregă a unui adolescent care hotărăște să se izoleze într-un subsol în loc să meargă în excursie cu colegii de clasă. El, Lorenzo (Jacopo Olmo Antinori) are 14 ani și toate ingredientele care îl pot defini ca „problematic' – o relație dificilă cu mama și colegii, agresivitate, tendința de a fi singur și de a-I studia pe ceilalți, în loc să li se alăture.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C3v2VaAsNq4[/youtube]

 

El ascultă Muse, Red Hot Chili Peppers, Arcade Fire, David Bowie – numele care apar în momente cheie pe coloana sonoră a filmului. Până acum, Io e Te a fost văzut la festivalurile de la Cannes, San Francisco, Rotterdam, Dubai și, din 6 septembrie, vine și în cinematografele din România.

io-e-te-884883l

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter