Corina – o mămică cool! Îşi ia băieţelul cu ea la concerte!

Publicat pe

Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest.

baietelul Corinei si una dintre dansatoare

Seara decernarii premiilor a fost una speciala, caci dupa festivitatea de premiere si inmanarea trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi au facut spectacol pe stadionul din Chitila. Corina a demonstrat inca o data cat de senzuala si spontana poate fi pe scena. Cantareata a fost insotita la Chitila Film Fest de cel mai infocat fan al sau, baietelul ei – Robin. Micutul a fost privilegiat si a urmarit intregul show al celebrei sale mamici direct de pe scena.

 

CORINA: Mi-am cunoscut sufletul-pereche încă de la 16 ani.'

 

CORINA

 

Cea de-a treia editie Chitila Film Fest a avut loc in perioada 30 august – 1 septembrie 2013. Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata  regizorilor romani.

 

Castigatorii din acest an au fost:

Sectiunea Reportaj' – Deacu Catalin – filmul Saorma la romani'

Sectiunea Scurt metraj' – Roxana Andrei – filmul Tati'

Sectiunea Documentar' – Ioan Tilibasa – filmul Biserica din Chitila'

Juriul a fost format din Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguţa, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor – Chişinău.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter