Ellie White şi-a tatuat numele copilului pe braţ!

Publicat pe

Pentru a sărbători un nou proiect muzical, dar şi aniversarea a opt luni de viaţă a băieţelului ei,  Ellie White a decis să îşi facă un tatuaj cu totul special. Și-a inscripţionat pe antebraţul stâng numele micuţului, Mihai Andrei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellie White lansează prima colaborare cu un artist internaţional. Este vorba de „Feel', o piesă pe care a înregistrat-o cu renumitul DJ portughez Kourosh Tazmini şi care reprezintă un preambul la un nou proiect muzical pe care artista îl va lansa în această iarnă.

Noua melodie interpretată de Ellie White este destinată pieţei internaţionale fiind deja inclusă în playlistul celor mai importante cluburi din peninsula Iberică şi din Olanda.

„Până de curând nu eram un mare fan al tatuajelor, însă am făcut o excepţie de dragul băieţelului meu. Este viaţa şi sufletul meu şi îmi doresc să îl am lângă mine tot timpul, chiar şi prin intermediul acestui tatuaj', declară artista.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter