Stil de vedetă: CATE BLANCHETT, simplitate sofisticată

Publicat pe

Cate Blanchett joacă rolul principal în Blue Jasmine, noul film al lui Woody Allen, care a avut recent premiera internaţională, prilej pentru noi să-i admirăm încă o dată stilul elegant, sofisticat, fără cusur.

 

colaj Cate Blanchett

 

La 44 de ani, Cate Blanchett arată foarte bine şi este o apariţie feminină, plină de stil, făcând rareori greşeli vestimentare.  La premierele recente din Los Angeles şi New York ea a strălucit pe covorul roşu în două ţinute superbe.

La Los Angeles, a purtat o creaţie Alexander McQueen destul de sobră, alb-negru,  asortată cu pantofi  Christian Louboutin, în timp ce pentru premiera de la New York a optat pentru o rochie spectaculoasă, roz-pal, cu insertii florale, purtând semnătura casei de modă Balenciaga.

 

Blue Jasmine Premieres in LA 'Blue Jasmine' film premiere, New York, America - 22 Jul 2013

 

Una dintre rochiile cu care Cate a făcut senzaţie la sfarsitul anului trecut a fost cea de la premiera „The Hobbit: An Unexpected Journey”, o creaţie a casei de modă Givenchy, la prima vedere foarte cuminte, dezvăluind apoi un detaliu sexy:  spatele gol.

 

Stil de vedetă: NICOLE KIDMAN, look de prinţesă pe covorul roşu

 

Cate rochie alba

 

Şi atunci când nu păşeşte pe covorul roşu la premiere de film sau evenimente mondene, Cate Blanchett continuă să fie o apariţie plină de stil, pe care paparazzi nu au surprins-o niciodată în posturi neglijente. Cate preferă ţinutele simple, dar elegante, printre preferatele ei numărându-se the little black dress şi ţinutele cu alură masculină, cu pantaloni şi sacou.

 

colaj Cate casual

 

Cât despre coafură şi machiaj, Cate Blanchett preferă un look cât mai natural, dar perfect finisat, şi arată la fel de fresh şi cu make-up în tonuri pastelate, şi cu buzele accentuate în roşu dramatic.

 

machiaj Cate Blanchett

 

Foto: Hepta

 

10 lucruri inedite despre… Carey Mulligan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter