Stil de vedetă: NICOLE KIDMAN, look de prinţesă pe covorul roşu

Publicat pe

Nicole Kidman, membră în juriul de anul acesta al Festivalului de film de la Cannes, a fost un adevărat etalon de stil la fiecare apariţie!

 

colaj nicole kidman

 

Nicole Kidman a arătat impecabil pe tot parcursul festivalului, având de fiecare dată ţinute foarte stylish şi accesorizate în mod inspirat. I se potrivesc de minune creaţiile super elegante, fără stridenţe sau extravaganţe stilistice, care-i pun în valoare lookul de prinţesă de porţelan, care a consacrat-o şi căreia actriţa de orgine australiană în vârstă de 45 de ani i-a rămas fidelă de-a lungul anilor,

Iată cât de frumoasă a fost la gala de deschidere a festivalului, într-o rochie Dior:

 

hepta_1386632 Cannes Opening Ceremony

 

Nicole Kidman merge la sigur, alegând numai piese vestimentare ce poartă semnătura marilor case de modă. La premiera filmului „La Venus a la fourrure” a apărut într-o rochie Chanel, cu pene aplicate în partea de jos, iar la proiecţia peliculei „Nebraska” a strălucit pe covorul roşu într-o amplă rochie din dantelă Valentino.

 

MODĂ 2013: Albul este culoarea-vedetă la Festivalul de la Cannes!

 

66th Cannes Film Festival - "La Venus A La Fourrure" Premiere

Cannes - Nebraska Screening

 

Nu a dezamăgit nici la gala de închidere, unde a apărut într-o creaţie foarte şic şi foarte decoltată, din mătase albă,  purtând semnătura Giorgio Armani.

CANNES 2013: Top 3 ţinute la gala de închidere

 

'Zulu' film premiere and closing ceremony, 66th Cannes Film Festival, France - 26 May 2013

 

Deşi este evident că preferă ţinutele monocrome şi culorile cât mai clasice şi neutre, Nicole Kidman a demonstrat că nu se teme nici de culori şi că o rochie cu imprimeuri… vesele poate fi purtată cu succes şi pe covorul roşu! Iată ce a purtat actriţa la premiera „Inside Llewyn Davis”.

 

'Inside Llewyn Davis' film premiere, 66th Cannes Film Festival, France - 19 May 2013

 

Cât despre coafuri, Nicole Kidman a strălucit şi la acest capitol! Fiecare ţinută a fost impecabil asortată cu o împletitură complicată, a cărei realizare sigur a durat destul de mult… Însă rezultatul a fost de fiecare dată spectaculos!

 

colaj coafuri nicole

Cannes - Jury's Photocall

 

Foto: Hepta, Northfoto

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter