Leagă-ţi şireturile pentru Fitness Revolution 2013!

Publicat pe

Peste 10.000 de persoane au participat la clasele de aerobic in natura din vara anului trecut la Fitness Revolution 2012, editia a 2-a  powered by World Class.

 

fitness-revolution-2013_70x100cm

Impreuna cu  Green Revolution (prima asociatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania) ne –am  propus si in 2013  in stilul de viata sanatos si sportul in natura, asadar  va asteptam incepând cu 1 iunie în Parcul Herăstrău (lângă Restaurant Pescăruş – zona Roaba de cultură) în fiecare vineri şi sâmbată, cu clase gratuite pentru întreaga familie!

Aducem cei mai renumiti instructori nationali si internationali: Julio Papi, Per Markussen, Martina Bravena, Peter Ambjorn, Cristina Constantinescu, Anca Bucur, Iulian Panait, etc. Vino si tu!

In fiecare vineri  de la 19.00  iti pregatim o clasa  antrenanta de Cardio – Strength – Dance, Sambata de la 9.00 te invitam sa alergi cu noi in World Class Running Club iar de la 10, sa te relaxezi  cu o clasa de Body& Mind: PortDeBras – Pilates – Yoga

 

Program special Grand Opening, sâmbătă, 1 iunie:

09:00 Running Club – Cristian Stamate + Martina Bravena + Invitat surpriză

10:00 – 10:30 BODYCOMBAT™ – Cristina Constantinescu + Irina Macsim

10:30 – 11:00 Zumba – Adriela Moraru + Cornelia Condeescu + Raluca Babaligea

11:00 – 11:30 PortDeBras® Exclusive – Ovidiu Atanasiu + Jani Costache

 

Adu-ţi toti prietenii!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter