Câştigător controversat la "Românii au talent"! Emil Rengle spune ce face cu cei 120.000 de euro, la Interviurile VIVA!

Publicat pe

Emil Rengle spune ce face cu banii câştigaţi. Învingătorul de anul acesta al show-ului „Românii au talent” a uimit ţara întreagă cu talentul său, dar şi cu controversa legată de orientarea sa sexuală, dar şi de colaborarea cu trustul Pro TV. Acesta vine la Interviurile VIVA! şi spune adevărul!

Emil a demonstrat că este un dansator de excepţie. Face coregrafii uimitoare, se descurcă de minune pe tocuri şi transmite o emoţie aparte. Dansatorul a acceptat invitaţia noastră de a veni la Interviurile VIVA! astăzi şi de a ne spune povestea sa de viaţă. Pentru mulţi este un model, pentru alţii este un personaj greu de acceptat.

Acesta ne va dezvălui că are de gând să îşi cumpere un apartament cu banii câştigaţi în show-ul de la Pro TV, dar şi să doneze din ei. O să aflăm pe parcursul ediţiei Interviurile VIVA! de astăzi, de la ora 15.00, mai multe despre orientarea sa sexuală.

Emil Rengle, dansator profesionist

Emil Rengle a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent, în urma voturilor telespectatorilor. Totodată, Emil a fost desemnat şi cel mai original concurent din sezonul opt şi i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro.

Tânărul a pregătit o reprezentaţie complexă şi a trecut rapid de la dans energic pe tocuri la un dans tradiţional românesc, care a ridicat publicul în picioare.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter