Trei vedete au lansat un site de satiră. Bravos, Națiune!

Publicat pe

Octavian Strunilă, Cătălin Neamțu, Paul Ipate și Emil Cârjan sunt o parte din echipa care a fondat platforma online de satiră Bravos Națiune. Publicația online de umor produce conținut video sub formă de scenete.

Primii trei – Strunilă, Ipate și Neamțu – sunt nume deja cu noorietate în România. Mai puțin cunoscut, Emil Cârjan vine din zona de producție, de la Pro TV, acesta fiind, printre altele, cel care a semnat producția emisiunii PoveȘtiri Adevărate, de la Acasa TV.

Sigla site-ului: o CAPRĂ

O caprpă cu ochelari fumurii și pălărie, aceasta este sigla site-lui de satiră Bravos, Națiune! De ce au ales drept emblemă acest animal domestic: Pentru că românul încă se ghidează după vechea expresie 'Să moară și capra vecinului'. Capra este personaj național și are infinite forme la români: mașina, casa, funcție, bani, nevastă, amantă, iubită, dușman, poziție, tranziție. Dacă reușim să salvăm măcar o singură capră, mai avem o șansă să ne salvăm ca nație', spun fondatorii site-ului care își propune să 'să trezească națiunea, să fie un tratament împotriva somnului colectiv'.

Strunilă este scenaristul

De scenariile Bravos Națiune se ocupă actorul Octavian Strunilă, dar și ceilalți membrii ai echipei – Cătălin Neamțu, Paul Ipate, Serban Georgevici, Alexandru Conovaru – contribuie creionarea acestora. De asemenea, echipei s-a alăturat și scenaristul Robert Coravu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter