Emma Watson a acordat cel mai drăgălaș interviu înconjurată de... pisici. Vezi cum s-a descurcat actrița!

Publicat pe

Emma Watson a înduioșat pe toată lumea după ce a dat un interviu fiind înconjurată de… pisici. 5 patrupede s-au lăsat mângâiate de actriță, s-au urcat pe ea la propriu și s-au plimbat prin studio, făcând deliciul publicului.

Emma a fost de-a dreptul copleșită de puii de pisică. Aceasta nu își putea lua ochii de la ei și nici nu se putea abține să nu îi mângăie încontinuu. Totuși, în timp ce se juca cu pisicuțele, a trebuit să acorde și un interviu pentru Buzzfeed în care a vorbit despre noul ei film, „Beauty and The Beast', despre asemănarea dintre persoanejele Belle și Hermione, dar și despre feminism.

În plus, Emma a dezvăluit și care ar fi principalul lucru pe care fiica ei ar trebui să îl știe.

Aș vrea ca ea să știe că ea este o forță și nicioodată să nu își subestimeze propriile puteri. Câteodată, anumite fete tinere se simt ca și cum vocea lor nu contează și ceea ce au de spus chiar nu interesează pe nimeni, și cred că vreau ca ea să știe că asta chiar contează defapt', a spus Emma pentru Buzzfeed.

Actrița a mărturist și faptul că a păstrat un inel ca amintire de la filmările „Beauty and The Beast', iar cărțile ar fi unul dintre lucrurile care ar lega personajele Belle și Hermione.

Amândouă sunt iubitoare de cărți. Hermione și Belle sunt la fel ca și intelect, dar și ca inimă – le au pe amândouă. Sunt super deștepte, dar, de asemenea, au acaestă incredibilă empatie, compasiune și putere de a vedea în spatele lucrurilor și să nu judece.'

Clipul cu Emma Watson în timp ce acordă interviul și se joacă cu pisicuțele este delicios. Keep watching!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Emma Watson, noua victimă a hackerilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter