Emma Watson, noua victimă a hackerilor

Publicat pe

Potrivit BBC News, Emma Watson este noua victimă a hackerilor. Se pare că sute de poze personale ale acesteia au apărut în mediul online, iar actrița este pregătită să ajungă în instanță în urma acestui incident.

 

 

 

Știrea a fost confirmată pentru BBC News, chiar te purtătorul de cuvânt al actriței. Se pare că sutele de fotografii au fost furate însă acestea o surprindeau pe Emma probând ținute pentru diverse evenimente. Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Emmei, se pare că Nu sunt fotografii nud'. Așadar nu există un risc ridicat al expunerii acestor fotografii.

 

Cu toate acestea, actrița este pregătită să ajungă în instanță în urma acestui incident mai ales că este destul de supărată și deranjată de faptul că i-a fost încălcată intimitatea.

Mai mult decât atât, această știre vine la scurt timp după ce Emma Watson s-a aflat în centrul unui scandal în urma ședinței foto topless pentru publicația Vanity Fair.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter