Exclusiv! Giulia – Din nou însărcinată

Publicat pe

giulia

 

Dacă în ultimul timp aţi observat o schimbare în garderoba ei, să ştiţi că aceasta nu se datorează doar răcirii vremii. Giulia a primit o veste pe care a ţinut-o secretă pentru a o împărtăşi în premieră în VIVA!

 

 Acum doi ani apărea în paginile revistei noastre pentru prima dată alături de fiica ei, Antonia, pe atunci în vârstă de numai patru luni. În timpul sesiunii foto nu îşi putea lua ochii de la ea, era o proaspătă mămică şi voia să îşi petreacă tot timpul alături de fetiţa ei. Încă de atunci, Giulia îşi dorea un al doilea copil. Acum, dorinţ a ei s-a îndeplinit, mai devreme decât se aştepta dar, după cum ea însăşi recunoaşte, lucrurile se întâmplă „atunci când este scris.

 

Ne-am întâlnit recent la un eveniment, aniversarea unui magazin, unde erai însoţită de fetiţa ta. Cum s-a simţit Antonia?

Acela a fost primul eveniment la care fetiţa mea a participat şi a făcut şi poză la panou. A fost foarte emoţionată şi nu a avut răbdare să stăm prea mult, însă cred că s-a descurcat foarte bine la prima ei apariţie la un eveniment. Evit apariţiile în public cu fetiţa mea şi încerc să o las să crească departe de lumina reflectoarelor.

 

Când ai apărut în revista VIVA! prima dată alături de fetiţa ta, spuneai că abia aştepţi să rămâi din nou însărcinată. Au trecut doi ani şi iată că dorinţa ţi s-a îndeplinit. Când ai aflat vestea?

În septembrie am aflat că sunt însărcinată şi, deşi ne mai doream un copil, vestea ne-a luat prin surprindere, însă am primit-o cu bucurie.

 

Înţeleg că nu a fost ceva planificat…

Nu a fost neapărat planificat, nu ne făcusem un ţel din asta pentru că ştiam că se va întâmpla atunci când este scris să se întâmple. Eu, personal, voiam să mai aştept puţin, pentru că mi-a fost destul de greu să îmi revin după naşterea Antoniei, însă aşa a fost să fie, iar acum nu pot decât să mă bucur.

 

RALUCA TAMAŞ Foto HORIA STAN

 

Continuarea în numărul de noiembrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 noiembrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter