Gina Pistol - Frumoasa de comedie

Publicat pe

Gina-Pistol

 

Prezenţă inconfundabilă în peisajul media de la noi, Gina Pistol a împuşcat un rol într-un show umoristic de la Antena 1. Şi o prinde atât de bine, încât n-am putut ignora plusul de atracţie pe care-l aduce comediei şi am invitat-o în platou.

 

Gina, cum ai ajuns la comedie?

O cunoşteam pe Jojo de când a intrat în showbiz, îi admiram evoluţia şi îmi plăcea tot ce făcea. Am cunoscut-o mai bine în cadrul unei emi­siuni-concurs, în care eram concurente. În pauzele de masă, ne strângeam toţi concurenţii şi glumeam. Iar Jojo a spus la un moment dat: „N-ai vrea să filmezi ceva pentru un serial de comedie?'. Am spus da imediat, m-am întâlnit cu Toni Grecu, am stat de vorbă zece minute, m-a întrebat dacă am voce. I-am fredo­nat două-trei melodii, i-au plăcut şi aşa am fost luată în echipa SRC.

 

Eşti jurată la SRC-Fun Factory de la Antena 1, parodia unui talent-show. În ce reality show ai avea şanse ca simplă concurentă – culinar, muzi­cal, de dans?

Ştii, când stai acasă şi te uiţi la televizor, ţi se par toate aşa de uşor de făcut! Eu am fost în tot soiul de show-uri şi mi-am dat seama că e un pic mai complicat. În largul meu, m-am simţit în bucătărie. Dansul îmi place foarte mult, dar cred că mă descurc cel mai bine la cel de pe un picior pe altul!

 

În viaţa de zi cu zi, ai talent la spus bancuri sau te poticneşti la poantă?

Uit bancurile! Dacă-mi spui acum un banc, râd şi mă concentrez să îl ţin min­te. Dacă mi-l spui din nou peste zece minute, râd ca şi cum l-aş fi auzit pentru prima dată.

 

Cine sunt pentru tine regii comediei din România?

Bineînţeles, colegii mei! În fiecare zi de filmare, mă duc ca la un spa emoţional! Aşa cum merg doamnele la masaj, eu mă duc la muncă. Nu ai cum să nu râzi! Intrăm în pielea personajelor şi le du­cem un pic la extrem – sigur, asta rămâne între noi, nu se filmează! Tot în materie de comedie, îmi mai place Mihai Dobrovolschi.

 

HORIA GHIBUȚIU Foto ȘTEFAN DANI

 

Continuarea în numărul de noiembrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 noiembrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter