Nicole Cherry are iubit. Artista şi tânărul au celebrat dragostea - EXCLUSIV

Publicat pe

Nicole Cherry are iubit. Artista a luat BAC-ul cu brio anul trecut şi s-a înscris l-a facultate. Deşi are o mulţime de evenimente la care trebuie să participe, dar şi concerte de susţinut, ea îşi face timp şi pentru studiile sale. Prezentă la un eveniment monden, ne-a dat toate detaliile despre cursurile la care merge, dar şi despre iubitul său. 

Prezentă la o petrecere de zile mari la care au mers o mulţime de vedete, Nicole Cherry a povestit în exclusivitate pentru Revista VIVA! că încearcă să se organizeze mai bine, să meargă şi la sală, să susţină şi concerte, dar să se ocupe şi de studiile sale care sunt destul de importante. Ea urmează cursurile Universităţii Hyperion, tot pe partea de muzică.

„E destul de greu să mă menţin cu programul pe care îl am pentru că este destul de haotic şi trebuie să fii acolo tare pe puteri şi să îţi împarţi lucrurile foarte bine ca să poţi să ai timp şi pentru tine, şi pentru carieră şi pentru facultate de exemplu. Foarte bine fac, merge foarte bine, sunt extraordinar de fericită şi sper să trec şi de această perioadă la fel cum am făcut şi până acum, cum am trecut şi de BAC, acela a fost mai greu, dar l-am luat şi aia a fost.  Încerc să merg şi la cursuri, dar la facultate nu mai e ca la liceu, e mult mai uşor. E bine, e foarte bine. „, a spus Nicole Cherry pentru Revista VIVA!.

Nicole Cherry are iubit

Artista ne-a declarat că a sărbătorit ziua de Valentine s Day. Se pare că are iubit de ceva vreme, însă preferă să ţină totul departe de ochii tuturor.

„Da, am sărbătorit. A fost foarte bine şi cam atât. (…) Am sărbătorit ca tot omul şi o să fie la un moment dat. Ne cunoaştem, atât pot să zic.”, a mai adăugat Nicole.

 

Foto: Angelescu Dumitru

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă