Victor Slav a fost operat. Bianca, speriată de eventualitatea unei recuperări de durată

Publicat pe

Prezentatorul TV Victor Slav a fost operat, după ce, în urmă cu două săptămâni, a suferit un accident pe pârtia de ski. 

Victor Slav a suferit, ieri, o intervenție chirurgicală, după ce, în urma accidentului de pe pârtie ajunsese în cârje. Alături i-a fost, așa cum era firesc, Bianca Drăgușanu, partenera lui de viață. Aceasta, mai în glumă, mai în serios, se declara, ieri, într-o intervenție la Kanal D, îngrozită de ideea că ea ar fi cea care să ducă tot greul – inclusiv pe Victor – în perioada în care acesta ar urma să se recupereze.

Victor Slav a fost operat

Victor Slav a fost operat (captura)

'M-am gândit că rămâne pe mine căratul, mutatul, ce-o mai fi. Știi la ce m-am gândit? Daca vine un cutremur, cade blocul și trebuie să îl car eu', a spus Bianca.

Dar nici Victor nu a fost tocmai confortabil cu ideea operației. Așa cum spune partenera lui, acesta are probleme mai puțin cu intervenția în sine, și mai mult cu anestezia.

„I-am spus că dacă aș putea, m-aș opera eu în locul lui. E un pic fricos, are o problemă cu anestezia.', a mai spus Bianca.

Însă intervenția a fost o reușită, iar Victor se va recupera repede, așa cum a declarat la Kanal D chirurgul care l-a operat. Însă recuperarea va fi de lungă durată.

'Deși pare o afecțiune minoră, duce la dureri mari în timp și la incapacitatea de a mai desfășura activități sportive. Recuperarea va fi una lungă. Timp de câteva săptămâni nu va putea călca pe picior, va merge doar cu cârje', a spus acesta.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter