Adevărul înfiorător din spatele majoretelor din Coreea de Nord

Publicat pe

Un adevărat crud a ieșit la iveală despre majoretele din Coreea de Nord. Tinerele au fost în centrul atenției la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, însă detalii înfiorătoare despre acestea au fost dezvăluite. 

Au o coregrafie impecabilă, încurajează fără oprire și sunt pline de energie și cu zâmbetul pe buze, însă în spatele acestor zâmbete se ascunde o poveste dureroasă.

Adevărul despre majoretele din Coreea de Nord

Dezertorii nord-coreeni au povestit lucruri absolut dureroase despre aceste femei care trăiesc un adevărat coșmar în realitate. Cele 230 de majorete ar fi sclave sexuale pentru apropiații lui Kim Jong-un, iar acestora le-ar fi strict interzis să vorbească cu alți bărbați în afară de aceștia.

Presa internațională anunță că acestea sunt monitorizate tot timpul, chiar și atunci când mănâncă sau merg la baie. Lee So-yeon, în vârstă de 42 de ani, a fost un muzician în fanfara din Coreea de Nord și a fugit din țara în urmă cu 10 ani, mai exact în anul 2008. Aceasta a dezvăluit despre majorete că oferă servicii sexuale chiar dacă acestea nu doresc acest lucru.

'Privite din afară, toate acestea pot părea un spectacol grandios. Totuși, fetele sunt forțate să meargă la petreceri și să ofere servicii sexuale. Durerea aceasta le urmărește mereu. Ele participă la evenimentele partidului central al Politburo și trebuie să se culce cu oamenii de acolo, chiar dacă nu vor.', a dezvăluit dezertorul Lee So-Yeon.

Adevărul despre majoretele din Coreea de Nord

Majoretele din Coreea de Nord

Majoretele din Coreea de Nord sunt numite „armata de frumuseți'

Este o echipă de 229 femei puternice. Majoretele din Coreea de Nord sunt îmbrăcate în salopete de culoare roșie și cântă melodii pop vechi, în contrast cu cele din Coreea de Sud care au fuste mini de dansatoare.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă