Feli Donose naşte în curând. Artista i-a compus o poezie fetiţei din burtică

Publicat pe

Feli Donose este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină şi peste foarte puţin timp va naşte primul său copil. Vedeta abia aşteaptă fericitul moment, i-a compus chiar şi o poezie emoţionantă. Pare că este foarte mândră de micuţa sa nenăscută! 

În foarte puţin timp, Feli Donose îşi va duce la piept micuţa, bebeluşa pe care o aşteaptă de luni de zile. Emoţiile sunt mari, chiar s-a retras şi de pe scenă pentru o perioadă de timp pentru a o întâmpina pe fetiţă. Bebelușa se va numi Nora Luna, nume pe care artista și l-a dorit întotdeauna pentru prima ei fetiță.

„Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna'. Așa că o va chema Nora Luna”, a declarat Feli pentru Unica.

Acum, cu foarte puţin timp înainte de a naşte, Feli i-a scris o poezie fiicei. Ea a spus că micuţa se plimbă des prin pântec, mai ales când mămica face poze. Este mândră tare şi o iubeşte nespus.

„Beba mea-inima mea
Maică-ta-i o narcisistă
De când i te plimbi prin pântec 
Și de când burtică crește, 
Toaaata ziua face poze
Face selfie-uri! INSISTĂ!
Mândră tare! Pan la stele
Tare mult te mai iubește!”, a scris Feli pe Instagram.

Uite si o colectie de poezii scurte, bine de stiut!

Feli Donose naşte în curând. Artista i-a compus o poezie fetiţei din burticăFeli Donose naşte în curând. Artista i-a compus o poezie fetiţei din burtică

Cântăreaţa va naşte la sfârşitul lunii noiembrie. Feli și iubitul ei, Cătălin, s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere, iar după câteva luni au aflat că vor deveni părinți. Artista nu se gândea că va deveni mamă, ba chiar se gândea că va adopta o fetiță.

Feli a vorbit despre relaţia cu iubitul

Feli, invitată într-o emisiune TV, a dezvăluit că are un comportament destul de dificil acum, dar iubitul este cel care o sprijină. Din păcate, el nu o poate controla. Este o fire independentă, aşa a fost dintotdeauna.

„Mă încurajează (nr. iubitul), e pe pozitiv, dar nu mă poate controla, săracul nici nu știu cum mă suportă. Eu sunt independentă, mie mi-a fost greu la începutul relației să gândesc la doi. După atâta timp singură, e greu să te obișnuiești.', a spus Feli, la „Răi Da Buni'.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter