Oana Roman ține dieta Adelinei Pestrițu. Ce mănâncă vedeta

Publicat pe

Dieta Adelinei Pestrițu a creat isterie în rândul admiratoarelor sale, dar iată și Oana Roman îi calcă pe urme. Adelina Pestrițu și-a creat un regim alimentar care dă randament și este bun pentru organismul ei. 'Somodieta' vedetei a făcut femeile să aibă mai multă grijă la ceea ce mănâncă.

Adelina Pestrițu urmează un regim alimentar făcut după cum a considerat ea. Niciun nutriționist nu i-a spus ce să mănânce, iar aceasta a consumat ce fix ce o ajută pe ea să slăbească, adică somon cu broccoli și salată verde. 'Ciudat sau nu, fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriționist celebru, am consumat numai pește cu broccoli și salată verde cu lămâie și puțin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie și de grăsimi, carbohidrați, chiar și puțin zahăr. Nu mai știu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite și zaharină folosită în cafeaua de dimineață.', a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Aflate la nunta Roxanei Ciuhulescu, Adelina Pestrițu și Oana Roman s-au bucurat de meniu. Printre felurile de mâncare care au fost servite la petrecere s-a aflat și somonul, peștele pe care Adelina Pestrițu îl consumă pentru dieta ei. Când a văzut ce are în farfurie, Oana Roman a fotografiat mâncarea și a pus-o pe una dintre reețelele de socializare cu mesajul 'somodietă'.

Oana Roman ține dieta Adelinei Pestrițu

Oana Roman ține dieta Adelinei Pestrițu

FOTO: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter