Feli Donose, pentru prima dată cu burtica la vedere. Viitoarea mămică nu poate sta departe de scenă

Publicat pe de Andreea Ruxanda

Feli Donose, pentru prima dată cu burtica la vedere. Artista trece printr-o perioadă cu adevărat specială, fiind însărcinată cu primul copil. Cu toate că a anunțat că așteaptă o fetiță, încă ține secret numele pe care l-a ales pentru cea mică. Nu a dezvăluit până acum detalii sau fotografii legate de sarcina până acum! Iată o imagine deosebită!

Vedeta a postat pe Instagram un filmuleț în care își mângâie burtica, împărtășind cu fanii bucuria și emotiiile puternice pe care le simte. Deși Feli a fost întotdeauna o fire veselă, în ultimul timp pur și simplu radiază.

Te-am chemat demult prin cântec/ Iar acum îmi cant iubirea', spunea prin versuri despre sarcina sa.  Cântăreața și-a anunțat sarcina într-un mod inedit, printr-o melodie dedicată copilului ei, intitulată Două inimi'. Piesă are peste 4 milioane de vizualizări, iar fanii s-au bucurat alături de ea, primind o grămadă de reacții pozitive.

Atât de frumos spus , sunt toată piele de găînă 🙂 Felicitări Feli , sunt convinsă că vei fi o mămică deosebită !', Cât de frumos!!!! Ce mod uimitor de a anunță o sarcina! Sarcina ușoară!!!!', Cred că e cea mai frumoasă pieasa din toată carieră ta, te admir enorm, sunt fan. În această piesă pui cel mai mult suflet, se vede că o trăiești și chiar transmiți tot.'

Cântăreaţa nu a renunţat însă la concerte, încă urcă pe scenă şi susţine recitaluri la fel ca acum câteva luni. Zilele acestea, cântăreaţa filmează un nou videoclip, a mers în diverse locaţii şi a îmbrăcat ţinute speciale pentru clipul pe care îl vom vedea în curând.

Feli a vorbit despre relaţia cu iubitul, tatăl viitorului său copil

Feli, invitată într-o emisiune TV, a dezvăluit că are un comportament destul de dificil acum, dar iubitul este cel care o sprijină. Din păcate, el nu o poate controla. Este o fire independentă, aşa a fost dintotdeauna.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter