Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva: ”Îi cunosc prietenul, îmi place”

Publicat pe de Oana Popoiag

La aproape 17 ani, Eva și-a depășit celebra mamă în înălțime și, conform acesteia, a trecut deja peste momentele rebele ale adolescenței. De ceva vreme, fata trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr care tocmai a terminat liceul. Iată ce ne-a mărturisit Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva.

Frumusețea s-a moștenit în familia celebrei prezentatoare de știri. Eva Zaharescu a devenit, la aproape 17 ani, o tânără frumoasă și elegantă, cu lipici la sexul opus. Adolescenta trăiește, de aproape un an, o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr de  18 ani. Iată ce ne-a mărturisit Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva.

 

Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva

Eva Zaharescu îi calcă pe urme mamei sale

Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva

Am întâlnit-o pe Andreea Berecleanu la un eveniment monden, unde venise însoțită doar de fiul său, Petru, deoarece Eva se afla la o piesă de teatru cu iubitul ei. Poate că mamele de fete au tendința să fie uneori mai curioase când vine vorba de viața sentimentală a fiicelor, dar nu este și cazul Andreei. 'Nu sunt băgăcioasă aproape deloc. Îi cunosc prietenul, îmi place, e un băiat care termină acum clasa a doisprezecea, are 18 ani. O respectă, o îndrăgește, o iubește, probabil. Cred că știu gândurile lor, planurile lor pe termen scurt. Ce vor să facă, unde vor să meargă…ca, de exemplu, faptul că în seara asta au mers la o piesă de teatru. Dar nu intru mai mult în amănunte', ne-a declarat Andreea.

Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva

Andreea și Eva într-o ședință foto de acum câțiva ani pentru VIVA!

Întrebată dacă viața cu o fiică adolescentă pune probleme, Andreea ne-a răspuns fără ocolișuri: ' Evident! Dar am trecut de perioada aceea mai rebelă, mai sălbatică, în care bineînțeles că ei le știu pe toate. Am citit foarte multe cărți referitoare la această perioadă și am înțeles că trebuie ca noi, părinții, să avem răbdare. Acesta este un sfat pe care îl dau părinților care urmează să treacă prin această perioadă.'

Eva calcă pe urmele mamei sale nu doar la frumusețe, dar se pare că și la celebritate. Recent, adolescenta a făcut parte dintr-o campanie amplă a unui cunoscut brand de produse cosmetice, iar Andreea ne-a confirmat că adolescenta s-a descurcat cu brio: 'A fost ca peștele în apă. S-a decsurcat foarte bine, și la interviuri, și la fotografii. Este foarte naturală Eva, ceea ce este extraordinar, pentru că nu trebuie să afișeze altceva în afară de naturalețe.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum a cerut-o Vladimir Drăghia în căsătorie pe Alice: „Am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea'

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, detalii EXCLUSIVE despre căsnicia lor. „Nu a fost dragoste la prima vedere!'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter