Felix Baumgartner, mesaj pentru Mihaela Rădulescu după emisiunea „Uite cine dansează”

Publicat pe

Deși Andreea Marin a eclipsat-o luni seară pe Mihaela Rădulescu în cadrul emisiunii „Uite cine dansează', un singur bărbat o vede pe Mihaela cea mai frumoasă și elegantă femeie.

Felix Baumgartner, iubitul prezentatoarei, este foarte mândru de cea care îi este parteneră de viață și a ținut neapărat să facă acest lucru public. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Mihaela înainte de începerea show-ului, în care aceasta este îmbrăcată în rochia neagră, lungă, care îi lăsa umărul la vedere pe care a purtat-o în cadrul emisiunii.

Iubita mea este gazda noului ei show „Uite cine dansează'. Supermândru baby!!!!!', a scris Felix în dreptul fotografiei. De asemenea, și Mihaela a distribuit postarea, fiind fericită că are un iubit atât de iubitor, care o apreciază în tot ceea  ce face.

Prezentatoarea nu a avut cea mai bună stare luni seară, fiind răcită după cum a și declarat, așa că a lăsat înțepăturile la adresa Andreei Marin deoparte și au făcut pace în cea de-a doua ediție a emisiunii, după ce în prima ediție au făcut deliciul publicului cu atacurile făcute una alteia. Cu toate că Mihaela a încercat să fie sexy într-o rochie mulată, care îi scotea în evidență silueta, Zâna a eclipsat-o de această data, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă, decoltată, care îi lăsa la vedere picioarele lucrate la sală.

Rochia Mihaelei Rădulescu a fost o creație a Danei Budeanu, cea care a fost și concurentă în concursul de dans. Dana a renunțat la competiție din cauză că a suferit o accidentare la antrenamente și și-a rupt o coastă, ceea ce nu i-a mai permis să continue.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu – În alb şi negru la „Uite cine dansează!'. Cine a fost mai elegantă?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter