Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu – În alb şi negru la „Uite cine dansează!”. Cine a fost mai elegantă?

Publicat pe

 Show-ul „Uite cine dansează' a continuat aseară cu cea de-a doua ediţie, iar Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu s-au aflat din nou în centrul atenţiei.

 

Dacă prima emisiune a fost presărată cu replici acide, iar ţinutele celor două vedete au stârnit multe comentarii, de data aceasta divele s-au întrecut în eleganţă, afişând însă stiluri diferite.

 

Andreea Marin a purtat aseară o ţinută spectaculoasă semnată de designerul Cristina Savulescu, un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni scurţi din dantelă, care i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate şi un sacou alb cu nasturi, decupat în zona umerilor. Ca accesorii, Andreea a avut o bentiţă neagră cu trandafir alb la gât şi o pereche de sandale în curele.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, lungă, cu volane în zona bustului şi care i-a lăsat un umăr descoperit. Diva şi-a completat ţinuta cu câteva bijuterii de efect: colier, cercei şi o brăţară pe mâna stângă.

 

 

 

Florentina Liutic, Foto: Facebook, Instagram

Citeste si:

Mihaela Radulescu a comentat tinuta Andreei Marin din cadrul „Uite cine danseaza”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter