Mihaela Rădulescu a comentat ținuta Andreei Marin în cadrul emisiunii Uite cine dansează

Publicat pe

Deși deja la a doua ediție, nimeni nu scapă din ochi gesturile Andreei Marin și ale Mihaelei Rădulescu din cadrul emisiunii „Uite cine dansează'. Se pare că Mihaela nu s-a putut abține și a comentat ținuta Andreei de seara trecută.

 

 

 

 

 

Așa cum ne-a obișnuit, Andreea Marin a avut o ținută sexy dar în același timp elegantă în cadrul emisiunii în care aceasta este jurat. Aceasta și-a etalat trupul de invidiat la care lucrează intens în sala de sport, purtând un sacou cu umerii goi și o pereche de pantaloni scurți din dantelă care i-au scos în evidență picoarele. Ținuta vedetei a fost semnată de Cristina Săvulescu, unul dintre designerii preferați de ea în ultima perioadă.

Apariția Andreei nu a trecut neobservată nici de prezentatorii emisiunii. Mai exact, Cabral a ținut să arate tuturor cât de bine arată diva și a invitat-o pe Andreea alături de el pentru a nu mai sta ascunsă în spatele pupitrului de jurat.

Nici reacția Mihaelei Rădulescu nu a întârziat să apară! Prezentatoarea a recunoscut că Andreea arată foarte bine și că are o ținută sexy. Mai mult decât atât aceasta a declarat că dacă nu era răcită ar fi pupat-o pe Andreea Marin.

'Nu aș vrea să-i dau răceala mea, așa că de data asta mă voi abține' a completat Mihaela în urma complimentelor.

 

 

Prima ediție a emisiunii „Uite cine dansează' a avut loc luni, 6 martie și a fost plină de momente emoționante. Ediția a fost presărată și atunci cu replici și observații savuroase între cele două.

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter