Fetița Biancăi Drăgușanu a intrat în dressingul vedetei. Sofia calcă pe urmele mamei

Fetița Biancăi Drăgușanu crește văzând cu ochii, iar micuța Sofia pare că începe să aibă aceleași pasiuni ca ale mamei sale. Vedeta este cea mai fericită de când a născut-o pe cea mică.

Sofia a dat buzna în dressingul mamei sale și a rămas uimită de comorile pe care le ascundea vedeta acolo. Fetița Biancăi Drăgușanu este o mică fashionistă de pe acum. Sofia s-a îndreptat imediat către ochelarii de soare și geanta vedetei, iar aceasta a ajutat-o să-și pună ochelarii la ochi.

Nu mai conta că geanta era cât ea de mare, Sofia a luat-o și a început să o tragă după ea prin casă. Bianca Drăgușanu este o mamă foarte mândră, iar asta se poate observa cu ochiul liber pe rețelele de socializare, după filmările cu fiica ei pe care le postează din ce în ce mai des.

Deși emisiunea pe care o prezintă îi ocupă foarte mult timp, Bianca Drăgușanu încearcă pe cât posibil să stea cu fiica ei atunci când are timp. Chiar și atunci când merge la saloanele de înfrumusețare, prezentatoarea TV o ia și pe Sofia, iar aceste ieșiri sunt chiar pe placul micuței.

'Important este că avem timp și pentru ea. Iar când vine weekendul este un fel de mini vacanță pentru noi și ne bucurăm din plin de ce înseamnă ea. Ea este un șiret. E un șiret pe care eu i-am spus că-l fac fundiță. Mama mă ajută în tot ce înseamnă creșterea Sofiei. Mama este baza.', a declarat Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro