Fetița lui Bursucu’ a împlinit o lună! Imaginea inedită cu micuţa Anays Maria

Publicat pe

Fetița lui Bursucu a împlinit o lună. Anays Maria a venit pe lume în urmă cu o lună, făcându-l pe Adrian Cristea, cunoscut în showbiz ca Bursucu’, să devină cel mai fericit om. Acesta a declarat că la nașterea fetiței sale a ajuns la maternitate cu 10 de minute înainte că iubita lui să nască. De atunci, acesta este aproape nedezlipit de copil.

Mesajele emoționante pe care Bursucu le publică pe un site de socializare demonstrează cât de mult își iubește acesta fetița. Pare că nu a mai fost niciodată atât de fericit.

12.07.2018- este ziua în care tu ai venit pe lume! Ziua în care familia noastră s-a mai îmbogățit cu un membru, un membru mult așteptat, dorit și iubit, ziua în care noi am devenit cea mai fericită familie! Îți mulțumim pentru că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți și pe Ale să-ți fie sora! Promitem să facem tot ce știm noi mai bine pentru a te face fericită!!! La mulți ani , iubita noastră. La mulți ani, Anays Maria'

Prezentatorul are o relație cu Andreea, mama fetiței lui încă din 2012. Deși și-a ținut multă vreme relația ascunsă, acesta nu a mai putut să se abțină să vorbească despre fericirea pe care sarcina iubitei lui a adus-o in viața de cuplu.

Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla', declara vedeta înainte de nașterea fetiței lui.

Fetița lui Bursucu a împlinit o lună! Imaginea inedită cu micuţa Anays MariaFetița lui Bursucu a împlinit o lună! Imaginea inedită cu micuţa Anays Maria

Sursa foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter