Fiica Andreei Berecleanu s-a mutat în Londra: "Am luat o decizie foarte rapidă!"

Publicat pe

Fiica Andreei Berecleanu s-a mutat în Londra. Eva Zaharescu va studia ultimii doi ani de liceu în capitala Angliei. Împreună cu familia sa a luat marea decizie, mai ales că acolo avea de gând să facă şi facultatea. Schimbarea aceasta a venit rapid, prezentatoarea TV a povestit toate detaliile!

Vedeta crede că este mai bine pentru fiica sa să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Eva va termina în Londra liceul, cunoaşte foarte bine limba engleză şi nu va fi nicio problemă din niciun punct de vedere. Spune că fiica ei este matură şi responsabilă şi are încredere în ea.

Peste doi ani, atunci când va termina liceul, se va înscrie şi la facultate, tot în Anglia. Planurile au fost făcute, totul pentru viitorul Evei.

„Prioritari copiii sunt pentru mine. Surprinzător! Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars.

Cu singuranţă mama Andreea Berecleanu îi va duce dorul fiicei, dar ştie ce este mai bine pentru Eva. Pe jurnalistul Andreea Berecleanu îl vom vedea de luni până vineri la pupitrul ştirilor de la Antena 1.

Eva Zaharescu locuieşte la cămin, în Londra

Andreea Berecleanu a precizat că fiica sa a fost uimită când şi-a văzut camera, foarte mică, cu puţine dulapuri, nu a avut nici unde să îşi pună hainele. Mama ei ştie că se va obişnui, va trece peste aceste mici probleme şi va excela la liceul de acolo.

„E foarte curată camera de cămin, mobilierul este nou. O cameră de zece metri, o toaletă în cameră cu o uşiţă, o plită şi un pat. În mijlocul camerei mai rămâne un metru pătrat. Cel mai amuzant a fost când am văzut camera. Noi am ajuns la Londra cu două valize foarte mari cu hainele ei, urmând la următoarea vizită să îi mai aduc şi eu altele. Am intrat în cameră. Nu aveam unde să punem valizele, nu intrau în cameră. Era doar un dulăpior de tip soldar şi vreo două sertare. Ea a amuţit. I-am zis că are atitudine, e frumoasă, e slabă, nu are nevoie de haine. Nu a mers! A stat puţin pe gânduri. Am scos toate hainele din valize, le-am pus pe pat, am avut nişte discuţii şi am început să-i aşez hainele, să-i explic cum să le aseze ca să aibă loc. Am cumpărat nişte cutii şi am rezolvat problema”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

La aproape 17 ani, Eva și-a depășit celebra mamă în înălțime și, conform acesteia, a trecut deja peste momentele rebele ale adolescenței. De ceva vreme, fata trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr care tocmai a terminat liceul. Iată ce ne-a mărturisit Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter