Fiica lui Virgil Ianțu este o artistă în devenire. Iată ce talent a moștenit de la tatăl său!

Publicat pe

Revine în televiziune după trei ani de pauză, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară, însă Virgil Ianțu nu vrea ca fiica sa să îl urmeze în cariera televizată. Totuși, Jasmina a moștenit un alt talent al tatălui ei: cântatul.

Fiica lui Virgil Ianțu este clasa a cincea deja și pe lângă faptul că este o elevă silitoare, este și o artistă înnăscută. Jasmina a moștenit talentul muzical de la tatăl ei, iar acesta este foarte mândru de ea. De aceea, speră ca fetița să nu îi urmeze calea în televiziune.

Deocamdată e în clasa a cincea. Ea trebuie să urmeze o altă cale, aia a școlii. Mă bucur că e un copil foarte relaxat, foarte vesel, are o ureche muzicală fabuloasă și o memorie muzicală, glas, tehnică vocală așa înnăscute. M-a surprins foarte tare să observ de-a lungul timpului', a spus Virgil în exclusivitate pentru Viva!.

Ianțu pune mare accent pe școală și pe educația fiicei sale, de aceea crede că planurile pentru o viitoare carieră trebuie să și le facă mai tarziu.

Lucrurile astea cu muzica și cu artisticăria mai târziu. Deocamdată școala și își vede foarte bine de școală. E foarte faină', a mai spus prezentatorul.

Virgil Ianțu va prezenta în curând o emisiune de cultură generală despre România la TVR 2, dar este implicat în continuare în proiectul său cu copii. Astfel, Jasmina trebuie să fie mândră că are ce învăța de la tatăl său din punct de vedere cultural, dar și că acesta are o experiență îndelungată cu copiii și știe cum să se distreze cu ea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Virgil Ianţu, proiect inedit alături de fiica sa, Iasmina

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter