Horoscopul lunii aprilie 2017

Publicat pe

BERBEC 21.03-20.04

Astrele îți sunt extrem de favorabile din toate punctele de vedere în această perioadă. Orice ai întreprinde, acțiunile tale vor fi încununate de succes, în special în domeniul profesional și în cel sentimental. Latura socială este și ea bine aspectată, doar niște probleme de familie minore vor umbri puțin tabloul general excelent.

 

TAUR 21.04-21.05

Calmul tău proverbial se apropie de sfârșit luna aceasta, și asta doar din cauza partenerului tău de viață, care pare să vrea cu tot dinadinsul să-ți pună nervii pe moațe cu crizele sale de gelozie. Cel mai rău te deranjează că sunt nejustificate!

 

GEMENI 22.05-21.06

Mercur te sprijină și de data asta, ajutându-te să faci față cu bine unor situații delicate, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Din nefericire pentru tine, în aprilie, pentru a-ți rezolva problemele, va trebui să-ți deschizi larg portofelul.

 

RAC 22.06-22.07

Imaginația te va salva foarte curând dintr-o situație-limită – nu numai că vei reuși să-ți convingi partenerul de nevinovăția ta, ci vei și recidiva fără să fii bănuită. Atenție însă, fiindcă un prieten apropiat te va da de gol din întâmplare!

 

LEU 23.07-22.08

Sinceritatea te-a salvat de multe ori, însă câteodată o minciună „albă e mai benefică decât adevărul, mai ales dacă e vorba despre ceva dureros. Luna asta, ferește-te să-i faci confesiuni iubitului, dacă știi că nu-i poți ascunde lucrurile importante!

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Chiar dacă te caracterizează pragmatismul, în acest interval vei dovedi că ești excepția care confirmă regula, golindu-ți cardurile cu o viteză incredibilă. Din fericire, o primă sau o mărire de salariu te va ajuta să-ți refaci fondul de economii.

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Magnetismul și eleganța ta nu vor rămâne neremarcate în această perioadă, când vei face furori în rândul sexului opus. Din păcate, asta o va nemulțumi pe una dintre prietenele tale, care, din gelozie, va încerca să-ți strice relația cu iubitul tău.

 

SCORPION 23.10-21.11

Secretomania de care suferi în general se va acutiza în acest interval, iar din acest motiv vei reuși să-ți faci iubitul să devină și mai suspicios. În plus, aceeași reacție o vei întâmpina și la job, din partea colegilor, convinși că le coci ceva…

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Apetitul tău pentru aventuri, în special pentru cele amoroase, e bine-cunoscut, însă nici măcar persoana iubită nu se va aștepta la o asemenea lovitură din partea ta… Data viitoare, dacă vei mai primi vreo șansă, nu mai flirta cu prietenii lui!

 

CAPRICORN 22.12-19.01

Atașamentul față de un fost iubit te va face să-i ascunzi ceva important iubitului tău, care se va simți trădat, dar te va și bănui de infidelitate. Vei avea nevoie de multă diplomație și răbdare pentru a ieși din această situație imposibilă…

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Nonconformismul tău, oricum ieșit din comun, va exploda literalmente în această lună, când îți vei lăsa mască familia, prietenii și colegii printr-un gest extrem. Evident, nici iubitul tău nu va fi de acord, dar dacă asta te face pe tine fericită…

 

PEȘTI 19.02-20.03

În această lună vei fi cu capul în nori parcă și mai mult ca de obicei, iar stilul tău de viață boem și jemanfișist îi va deranja pe mulți, cu predilecție pe unul dintre superiorii tăi. Încearcă să-ți înfrânezi puțin comportamentul, măcar la serviciu.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter