Fiul lui Ştefan Bănică calcă pe urmele de cuceritor ale tatălui său? Radu i-a captat atenţia unei renumite artiste

Publicat pe

Radu Ştefan Bănică este fiul celebrului Ştefan Bănică Jr. Acesta calcă pe urmele tatălui său în ceea ce priveşte cariera, dar nu numai. Uite ce a realizat de curând adolescentul!

Radu Ştefan are 14 ani. El este băiatul cel mare al lui Bănică si al fostei sale iubite, Camelia Constantinescu. Adolescentul a moştenit foarte multe de la tatăl său celebru, cum ar fi frumuseţea fizică, talentul şi înclinaţia către arte, respectiv pictură şi actorie.

La liceu face furori printre tinere, a obţinut chiar şi titlul de Mister Boboc în clasa a IX-a. El nu a reuşit numai asta. Colega şi buna prietenă a tatălui său, Oana Sîrbu, alături de care Ştefan Bănică a jucat în filmul „Liceenii”, i-a făcut o adevărată declaraţie în mediul online printr-o melodie. „Eşti asa frumos!” este titlul piesei. Se pare că cei doi sunt foarte buni prieteni, se urmăresc pe Facebook şi de ce nu, artista îi oferă sfaturi adolescentului aflat la început de drum.

 

Ştefan Bănică a preferat de multe ori să îşi ţină viaţa de familie departe de ochii curioşilor. Cu toate acestea, şi-a scos fiul la evenimente publice sau la concerte. Ultimul la care au mers împreună este anul acesta, la Media Music Awards. Ambii au purtat haine elegante, au atras toate privirile.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr. şi fiul său, prima apariţie împreună la un eveniment monden!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter