Fiul Octaviei Geamănu a împlinit un an! Cum a reacţionat Andrei când a văzut tortul aniversar - VIDEO

Publicat pe

Fiul Octaviei Geamănu şi al lui Marian Ionescu au împlinit un an. Iată cum a reacţionat băieţelul când şi-a văzut tortul aniversar!

Andrei Ionescu a avut parte ieri de prima sa petrecere aniversară. S-a împlinit deja un an de zile de când mama sa, prezentatoarea Octavia Geamănu, l-a adus pe lume. Timpul a trecut repede, iar acum băieţelul a ajuns să sufle în lumânări.

Părinţii, alături de familie, de prieteni i-au organizat lui Andrei prima petrecere surpriză. Un tort verde cu foarte multe figurine şi o lumânare cu cifra 1 i-au aşezat în faţă băieţelului. Nu a ştiut cum să reacţioneze şi în loc să sufle imediat a vrut să bage mâna în prăjitura care arăta apetisant. Aşa de încântat a fost încât a avut zâmbetul numai până la urechi.

Octavia Geamănu imediat i-a sărit în ajutor şi nu l-a lăsat să strice tortul sau să se ardă cu lumânarea.

Se poate observa în fotografiile şi în clipurile pe care prezentatoarea TV le-a încărcat în mediul online faptul că Andrei poartă o codiţă în mijlocul capului, are părul lung, seamănă cu tatăl său, celebrul artist Marian Ionescu.

 

Happy birthday! #instandreionescu #1an

A post shared by Octavia (@octaviageamanu) on

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter