Fiul Valentinei Pelinel a împlinit 2 ani. Cristi Borcea lipseşte de la aniversarea fiului

Publicat pe

Fiul Valentinel Pelinel a împlinit 2 ani. Zi importantă în familia vedetei. Fiul său este sărbătoritul, cel care i-a cucerit pe toţi cu energia, cu spiritul şi cu frumuseţea, căci a avut de la cine să moştenească trăsături deosebite. Iată ce mesaj a avut mama pentru micuţul băieţel!

Acum doi ani, exact pe data de 8 iunie, Valentina Pelinel îl aducea pe lume pe Milan Cristian. El este rodul iubirii dintre fostul fotomodel şi omul de afaceri Cristi Borcea.  Băieţelul a venit în viaţa vedetei când se aştepta mai puţin şi i-a produs cea mai mare bucurie. Ştia că este destul de greu să aibă copii, însă Dumnzeu i-a oferit cel mai frumos dar.

Au trecut doi ani de atunci, iar acum, Milan este sărbătorit. Valentina a ţinut să scrie un mesaj pe Facebook, pentru fiul său, alături a postat şi o imagine.

„Astăzi este doar despre el, Milan. Ești cadoul cel mai prețios din viață noastră și te iubim. La mulți ani  💖 👪 🙏”, s scris Valentina pe Facebook.

În fotografie se poate observa că Milan a moştenit foarte multe trăsături de la mama sa. Are tenul deschis şi ochii albaştri. Creşte pe zi ce trece!

Când va fi eliberat Cristi Borcea

Cristi Borcea rămâne în închisoare pentru a-şi ispăşi întreaga pedeapsă. Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au respins cererea de eliberare condiționată a fostului finanțator al clubului FC Dinamo pe data de 2 mai.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni, scrie Libertatea.

În octombrie 2017, Cristi Borcea a vorbit în fața magistraților, regretând faptele pe care a admis că le-a comis.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter