Oana Mareș a renunțat la televiziune de 3 ani! Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare TV!

Publicat pe

A avut o carieră de peste un deceniu, pe micul ecran, dar acum trei ani a decis să schimbe macazul. Oana Mareș a renunțat, momentan, la televiziune, lucrând împreună cu soțul ei la propria firmă de imobiliare și design interior. Vedeta a participat la VIVA! Party și…. arată extrem de bine!

 

A prezentat emisiuni de divertisment și de modă, știri sportive, ba chiar a fost și producător TV, în ultima parte a carierei pe micul ecran. Dar iată că Oana Mareș s-a gândit că ar fi de bun augur să se retragă, pentru o perioadă, din lumea agitată a televiziunii, probabil și din dorința de a petrece mai mult timp alături de familia sa, fiind mama unui băiețel care are deja șase ani. Nimeni n-a mai văzut-o în ultima vreme, fiind total străină de evenimentele mondene, dar iată că Oana a făcut o excepție și a acceptat invitația noastă de a veni la VIVA! Party.

 

Cum arată acum Oana Mareș? Surpriză! La trei ani după ce s-a retras de pe micul ecran, vedeta este neschimbată, fiind într-o formă de zile mari. La vârsta de 37 de ani, Oana arată incredibil de bine, având o siluetă ce tine spre perfecțiune, asemenea manechinelor de podium. Cum arată viața ei, acum? Nu stă degeaba, ci muncește din greu, alături de soțul ei, Dragoș Săbăreanu, la firma de imobiliare și de design interior, pe care o au împreună. Dar, cum prima iubire nu se uită niciodată, Oana ia în calcul revenirea pe micul ecran, nu de alta, dar televiziunea este, pentru cei consacrați, un microb de care nu scapi niciodată.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter