Florin Dumitrescu – Primul pictorial cu mezina familiei, Mia Victoria

Publicat pe

Venirea pe lume a celei de-a doua fetițe (Mia Victoria) a lui Florin și a Cristinei Dumitrescu a completat frumos tabloul familiei lor. Acum, la câteva luni după fericitul eveniment, cei patru sunt protagoniștii unui pictorial de poveste, în exclusivitatepentru VIVA!

 

Florin Dumitrescu

 

În mod curios și cumva condus de o ambiție involuntară am căutat răs­punsul la o întrebare pe care am des­coperit-o întâmplător chiar pe site-ul lui chef Florin Dumitrescu: Ce face un buc`tar atunci când nu g`te[te? La TV, și-a construit treptat un personaj a cărui conștiință emoțională pare impenetra­bilă. Ca și cum între el și concurenții emisiunilor de gătit la care a fost ju­rat ar exista un zid. În timp ce discut cu el și cu soția lui, Cristina, îmi dau seama că în preajma ei acest personaj exigent nu-și găsește loc. Ei bine, în sânul familiei, Florin este răsfățatul casei și, desigur, părintele responsabil cu distracția. Totodată, veghează asu­pra prințeselor lui și își încarcă bateri­ile la maximum atunci când primește ,,pupicuri și îmbrățișări de la ele.

 

Sunteţi la al doilea copil. Ce urmea­ză? Credeți că a avea copii creează dependenţă?

Cristina: Urmează să ne bucurăm de ele. Nu ne-am propus să avem mai mulţi copii, momentan. Suntem im­plicaţi în creşterea celor două micuţe şi ne dorim să fim nişte părinţi pre­zenţi. Dar, este adevărat. Copiii te fac să îţi doreşti şi mai mulţi copii.

 

Florin, ai asistat la naştere? Cum a fost acum 7 luni când a venit Mia în familia voastră?

Florin: Nu am asistat la naştere. Am o frică ciudată de ace şi sânge. Nu cred că aş fi suportat să văd procesul unei naşteri prin cezariană. În schimb, am avut destule emoţii afară, pe hol. Am tot alergat de colo colo cu Ava în braţe. Ea era singura capabilă să mă liniştească. O ţineam în braţe ca să îmi mai ia din emoţii. Este greu… Să stai pe holuri, să aştepţi şi să te rogi să fie amândouă bine.

 

Îmi dau seama că numele fetiţelor voastre, Ava Elisabeta şi Mia Victo­ria, au o încărcătură simbolică. Ce v-a inspirat în alegerea lor?

F: Elisabeta este prenumele mamei Cristinei şi, totodată, al străbunicii mele. Iar Victoria este numele naşei mele care a avut grijă de mine cât am fost copil. Celelalte două prenume mai scurte, Ava şi Mia, le-am ales pentru că au o rezonanță anume și ne plac. Mai mult decât atât, fetele poartă nu­mele meu de familie care este foarte lung și am încercat să-l alternăm cum­va și cu un prenume mai scurt.

C: Ava este de la Ava Gardner, iar pentru Mia, ne-am inspirat din titlul unei melodii care ne place nouă foarte mult, „Mia de la Aerosmith.

 

Continuarea în numărul de ianuarie al revistei VIVA! la standurile de presă din 4 ianuarie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter