Talentatul Domn Smiley şi toate iubirile sale

Publicat pe

Am petrecut o zi cu numeroasa fa­milie a lui Smiley. Nu doar cu părinții și fratele, ci și cu familia for­mată din cei peste 30 de artiști Ha­HaHa Production. Înțelegi cine este un om stând de vorbă cu apropiații săi, dar în ziua respectivă însuși domnu Smiley (cum îl mai alintă lumea), care nu are timp niciodată, a vorbit mai mult decât de obicei. Chiar și despre dragostea ce se lasă atât de așteptată.

Smiley

Marți seara, ora 22.00, e doar o altă zi de lucru normală la studioul lui Smiley. Ba chiar e ora la care calculatoarele, cla­pele, microfoanele se încing cu adevărat în numeroasele încăperi de la HaHaHa Pro­duction. Doar că pentru mo­ment nu se află mai nimeni aici. Toți sunt cu noi, un etaj mai jos. Peste 30 de artiști aleargă între make-up artist și hair stylist pentru ultimele retușuri. Printre ei distingi o doamnă plină de energie cu ochi verzi și un domn înalt și zâmbitor și nu ai nevoie de prezentări ca să îți dai seama că ei sunt părinții lui Smiley. Seamănă cu amândoi, nu doar fizic, ci și prin ușurința cu care leagă conversații. Fa­milia Maria (acesta e numele de familie) sunt oameni de viață, cum s-ar spune. Pe Fi­lip, fratele lui Smiley mai mic cu șapte ani, e chiar mai ușor să îl reperezi, prin simplul fapt că cei doi au fix aceleași trăsături. Toți sunt implicați într-un fel sau altul în HaHa­Ha: mama îl ajută pe Smiley cu finanțele, are grijă să nu piardă prea mulți bani, cum ar spune el, Filip este General Manager, practic șeful frate­lui său, iar tatăl, fost pilot, își ajută amândoi băieții acolo unde este nevoie. Când a in­trat Smiley pe ușă, cu părul mai cârlionțat ca niciodată, energic și pus pe treabă ca o furtună, mi-am adus amin­te instantaneu de iepurașul din Alice în Țara Minunilor care alerga în toate direcțiile strigând mereu „n-am timp, n-am timp. Venea de la repetiții pentru Vocea Româ­niei, a doua zi în zori urma să plece pentru un concert la Suceava și se afla în promo­vare cu „Pierdut Buletin, melodia pe care o cântă cu DOC și Motzu. Doar că în toată această agitație Smiley arborează un calm și un zâm­bet larg pe care acum știu de la cine le-a moștenit. Și mai crede că „Dumnezeu îți dă atâta cât poți să duci.

Prima întrebare e din partea publicului. Frizura ta ia… amploare. Care e planul?

Totul a plecat de la faptul că nu mi-am lăsat niciodată părul lung, deși mi-am dorit. Când eram mic, voiam să îl las să crească, dar nu am avut niciodată răbdare și nici ocazia. La școală mi se spunea mereu „domle, ce e cu părul ăsta mare, mai tun­de-te. Mi-am zis că dacă nici acum, la 32 de ani, nu o fac, nu o să o mai fac nici-odată, o să trec prin viață fără să fi avut părul lung vre­odată. Florin Noje, care mă tunde de câțiva ani, mi-a zis „hai să-l lăsăm să crească să vedem ce se întâmplă. Nu prea mă interesează ce zice lumea, sincer: dacă le place bine, dacă nu, să fie sănătoși. Eu mi-am îndeplinit dorința, nu am nevoie de nimic.

Pare că succesul crește o dată cu părul. Poate ești ca  Samson, superputerea ta stă în plete. Asta dacă nu ți-l taie vreo femeie deșteap-tă, cum a pățit Samson.

Până acum nu am avut pro­bleme de genul ăsta, dar nici nu cred eu în asta cu calcaiul lui Ahile, pletele lui Samson, fiecare își face viața și își cre­ează povestea cum dorește.

Nu se poate să nu ai slă­biciuni.

…Aș avea poate la dulciuri. La muzică.

Ai slăbit mult în perioada asta, apropo.

Doar pentru că am muncit foarte mult. Îmi place să mănânc, dar astea sunt plă­ceri, nu slăbiciuni. Nu știu ce slăbiciuni am și, dacă le-aș avea, nu v-aș spune. (râde) Oricum, îmi mai las părul să crească cât pot, dacă la un moment dat de­vine insuportabil, mă tund.

Continuarea în numărul de ianuarie al revistei VIVA! la standurile de presă din 4 ianuarie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter