A fost Andreea Antonescu o „amantă fidelă”? Vedeta face dezvăluiri în exclusivitate pentru Viva!

Publicat pe

Andreea Antonescu a lansat zilele trecute videoclipul piesei „Amanta fidelă', clip în care artista este foarte sexy și seducătoare. Dar oare Andreea s-a inspirat din experiența proprie atunci când a scris piesa?

M-am întâlnit cu Andreea Antonescu la petrecerea Universal Music România. Cum abia trecuseră 24 de ore de la lansarea noii sale piese, am găsit-o destul de emoționată și am fost curioasă să aflu ce a inspirat-o să scrie această piesă.

„Zici că a fost prima oară în viața mea când am lansat o piesă, când am lansat un videoclip. Mă lua așa cu călduri, cu palme ude, dar până la urmă cred că ăsta este cel mai frumos sentiment. M-au inspirat, în primul rând, elemente din viața mea, în al doilea rând, elemente legate de iubire pentru că asta este cel mai important, în al treilea rând, știu că toți avem niște vicii ascunse fără de care nu putem trăi că până la urmă tuturor ne place incitantul foarte tare, încercăm să le negăm, dar până la urmă simțim nevoia unor senzații tari. Si până la urmă, așa cum îmi place mie să spun, iubirea nu are limite, nu are culoare, nu are sex, iubirea trebuie să fie iubire și atât', a spus Andreea în exclusivitate pentru Viva!

„Amanta fidelă' este o piesă dedicată femeilor care au trecut printr-o astfel de experiență, de aceea am vrut să știu dacă Andreea a fost până acum o amantă fidelă. Sinceră ca de obicei, artista mi-a mărturisit că:

„Acum știi cum e, să ridice mâna cel care nu a avut vreodată așa ceva. Și apropo de asta, chiar văzusem un link la postarea clipului pe Youtube și chiar așa era comment-ul, doar că el zisese în loc de a ridica mâna, a da like. Ghici ce? Nu era vreun like acolo. Așa că, știi cum e, hai să ne trăim viața.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Secretul siluetei Andreei Antonescu. Uite ce a dezvăluit vedeta!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter