Beyonce este din nou mamă: a născut gemeni

Beyonce şi Jay-Z au devenit părinţi de gemeni la începutul acestei săptămâni, însă vestea a fost păstrată secretă şi nu a ajuns decât astăzi în presa din întreaga lumea.

 

Revistele People şi US Weekly au confirmat informaţia, scriind că gemenii s-au născut la Los Angeles, însă pentru moment nu a fost confirmat sexul acestora.

 

S-ar putea să fie vorba despre un băiat şi o fetiţă, acest indiciu fiind dat de o femeie necunoscută care a venit la spitalul unde a născut Beyonce cu un buchet de flori şi două baloane, unul albastru şi altul roz pe care era scris „Baby Girl” , respectiv „Baby Boy, precum şi o carte de vizită pe care se putea citi „B+J”.

 

„Sunt în al 9-lea cer şi au început să le spună vestea familiilor şi prietenilor apropiaţi”, a dezvăluit un apropiat al cuplului.

 

Artista în vârstă de 35 de ani a anunţat în luna februarie printr-o familie care a doborât recordul de like-uri pe Instagram că urmează să-şi mărească familia, ea şi Jay-Z mai având o fetiţă, Blue Ivy, în vârstă de 5 ani.

 

Însărcinată fiind, Beyonce a susţinut un recital memorabil la ediţia de anul acesta a Grammy Awards când a interpretat fragmente din ultimul ei album, Lemonade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...