Beyonce este din nou mamă: a născut gemeni

Publicat pe

Beyonce şi Jay-Z au devenit părinţi de gemeni la începutul acestei săptămâni, însă vestea a fost păstrată secretă şi nu a ajuns decât astăzi în presa din întreaga lumea.

 

Revistele People şi US Weekly au confirmat informaţia, scriind că gemenii s-au născut la Los Angeles, însă pentru moment nu a fost confirmat sexul acestora.

 

S-ar putea să fie vorba despre un băiat şi o fetiţă, acest indiciu fiind dat de o femeie necunoscută care a venit la spitalul unde a născut Beyonce cu un buchet de flori şi două baloane, unul albastru şi altul roz pe care era scris „Baby Girl” , respectiv „Baby Boy, precum şi o carte de vizită pe care se putea citi „B+J”.

 

„Sunt în al 9-lea cer şi au început să le spună vestea familiilor şi prietenilor apropiaţi', a dezvăluit un apropiat al cuplului.

 

Artista în vârstă de 35 de ani a anunţat în luna februarie printr-o familie care a doborât recordul de like-uri pe Instagram că urmează să-şi mărească familia, ea şi Jay-Z mai având o fetiţă, Blue Ivy, în vârstă de 5 ani.

 

Însărcinată fiind, Beyonce a susţinut un recital memorabil la ediţia de anul acesta a Grammy Awards când a interpretat fragmente din ultimul ei album, Lemonade.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter