Alina Puşcaş s-a căsătorit cu tatăl celor 2 copii ai ei

Publicat pe

După o relaţie de 3 ani, perioadă în care a adus pe lume 2 copii, Alina Puşcaş s-a căsătorit în acest weekend cu iubitul ei, medicul Mihai Stoenescu.

 

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva' a trăit o zi cu totul specială şi a îmbrăcat o rochie de mireasă atipică, care i-a venit de minune, aceasta fiind cea mai frumoasă rochie pe care a purtat-o vreodată, după cum a mărturisit.

 

Alina, care arată incredibil după două naşteri, a purtat o rochie roz pudrat, diafană, o creaţie Rozalia Bot, şi şi-a lăsat părul desfăcut. Partenerul său a ales pentru ziua cea mare un costum negru, accesorizat cu cămaşă alba şi papion roz. Celebrating LOVE!!! ❤️❤️❤️ Te iubesc , iubirea mea!', este mesajul pe care Alina l-a scris la o fotografie în care se sărută cu Mihai.

 

Pe Instagram, ea a dezvăluit şi cum arată verighetele pe care le-au ale, fotografia fiind însoţită de mesajul: „First day as Husband & Wife ❤️ Introducing Mr.&Mrs Stoenescu!'. Acestea sunt simple, din aur, iar frumoasa brunetă poartă pe inelarul mânii stângi şi inelul de logodnă.

 

Alina Puşcaş şi Mihai Stonescu au împreună 2 copii, un băiat şi o fetiţă, născuţi la diferenţă mică de timp. Alina a rămas însărcinată cu fetiţa la 8 luni după ce devenise mamă pentru prima dată şi a adus-o pe lume la ssfârşitul anului trecut.

 

Ea şi-a împlinit astfel visul de a avea 2 copii: Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți', declara vedeta.

 

Foto: Viva!, Instagram

 

Alina Puşcaş s-a căsătorit cu tatăl celor 2 copii ai eiAlina Puşcaş s-a căsătorit cu tatăl celor 2 copii ai ei

 

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă