[FOTO] Ce au făcut vedetele de la Hollywood de Ziua Tatălui

Publicat pe

Pe 16 iunie, vedetele de la Hollywood au sărbătorit Ziua Tatălui,  pe care americanii o celebrează de obicei în a treia duminică a lunii iunie. Shakira, Mariah Carey, Jennifer Lopez şi alte celebrităţi au împărtăşit cu fanii din reţelele de socializare imagini din familiile lor fericite.

 

 

Shakira fathers day

 

Nu are încă 5 luni si deja este o mare vedetă, părinţii lui, Shakira şi Gerard Pique, ţinându-şi fanii la curent cu evoluţia lui prin reţelele de socializare. Milan Pique Mebarak s-a născut pe 22 ianuarie şi de atunci a apărut de nenumărate ori în mediul virtual. Iată-l acum împreună cu mami şi tati, de Ziua Tatălui, in această fotografie superbă, postată de Shakira pe pagina ei de Facebook!

Shakira a postat de mai multe ori fotografii cu micuţul Milan, în vizită pe stadion, la meciurile tatălui său, sau în platourile emisiunii The Voice, unde Shakira a fost jurat.

 

Mariah Carey fathers day

 

La 42 de ani, Mariah Carey este o femeie fericită! Ea şi soţul său, Nick Cannon, au împreună doi gemeni adorabili: Monroe şi Moroccan. Uite-i mai sus sărbătorind Ziua Tatălui în familie. „Happy Father s Day everyone and especially to my amazing husband @NickCannon!”, este mesajul postat de Mariah pe contul ei de Twitter, alături de fotografie.

 

Jennifer Lopez fathers day

 

Jennifer Lopez a preferat să petreacă Ziua Tatălui alături de… tatăl ei. Ea a postat pe Twitter fotografia de mai sus, însoţită de mesajul „Wishing a #HappyFathersDay to my dad and to all of the amazing dads out there!!!”. David Lopez, tatăl celebrei Jennifer, este originar din Puerto Rico şi este de profesie informatician. David şi Guadalupe Lopez au împreună trei fete: Jennifer, Linda si Leslie.

 

Channimng Tatum fathers day

 

Nou intraţi în rândul vedetelor care au devenit părinţi, cuplul Channing şi Jenna Tatum par că se bucură din plin de apariţia noului membru al familiei lor! Actorul în vârstă de 33 de ani a postat pe contul său de Instagram fotografia de mai sus, prima imagine publică a fetiţei Everly, născută pe 31 mai. Cei trei par foarte fericiţi şi senini împreună, privindu-şi cu multă tandreţe micuţa domnişoară.

 

Foto: Hepta

 

[FOTO] 8 Vedete care au copii gemeni

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter