[FOTO] CORINA, sexy în valurile mării

Publicat pe

Vara, vedetele din România se întrec în a posta pe paginile lor de Facebook poze cât mai sexy! Uite cu ce fotografii super-hot şi-a încântat Corina fanii vara asta:

 

corina la mare

 

„Sa ne bucuram de vara! Freedom to love!” si „Marea… A mea ! Toată ! O împart cu voi” sunt câteva dintre mesajele postate de Corina alături de fotografiile care o înfăţisează zbenguindu-se în valurile mării sau întinsă pe nisipul fierbinte. Fanii au reacţionat imediat cu mii de like-uri şi mesaje.

 

 

corina plaja

 

În plus, frumoasa blondă se pare că este îndrăgostită de viaţa sănătoasă şi adoră să culeagă şi să mănânce fructe proaspete, de sezon. Ea a postat mai multe fotografii în care apare culegând pere din livada bunicii sau mâncând pepene roşu. „Ca la tara, nu-i niciunde…”, a scris Corina ca explicaţie la aceste fotografii.

 

CORINA: Mi-am cunoscut sufletul-pereche încă de la 16 ani.'

 

corina fructe

 

La 33 de ani, cântareaţa Corina are un corp superb, o carieră în plină ascensiune şi este mama unui băieţel adorabil în vârsta de 4 ani, pe nume Robin. Recent, ea a lansat un nou single, „Roata se intoarce”, care a depăşit un milion de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună.

 

Urmăreşte aici videoclipul piesei:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kdx_OpRCA5I[/youtube]

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter