[FOTO] Cum au petrecut vedetele din România de 1 Mai şi Paşte

Publicat pe

Mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai s-a încheiat, aşa că am luat la rând conturile de socializare ale vedetelor să vedem pe unde au fost, cum au petrecut şi ce fotografii au mai postat Paula Seling, Anca Lungu , Laura Cosoi, Alexandra Bădoi, Adela Popescu, Antonia şi alte vedete.

 

colaj vedete paste


 

Paula Seling a postat nişte fotografii foarte frumoase şi idilice, în care apare în mijlocul naturii alături de… căţeluşul său. Cântăreaţa s-a lăudat şi cu nişte ouă roşii superbe, vopsite prin metode 100 % naturale: ” Ciocnim un ou? Le-am vopsit cu coji de ceapa, metoda bio, cu modele din plante din gradina”.

 

paula Seling

oua Paula Seling

 

Frumoasa Alexandra Bădoi a preferat să petreacă sărbătorile pascale în oraşul în care este născută, Târgu Jiu. Ea a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu atracţiile locului, celebrele sculpturi ale lui Brâncuşi: Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii.

 

Alexandra Badoi 2Alexandra Badoi

 

Delia Matache şi iubitul ei, Răzvan Munteanu, au pornit într-o nouă aventură exotică! Cei doi au plecat într-o vacanţă în îndepărtata Asie, unde plănuiesc să conceapă un copil! „O să plecăm în vacanţă în Japonia, iar acolo o să avem timp de toate, o să fim zen, o să fim relaxaţi, o să ne simţim bine. Mi-ar plăcea să avem un băiat…a declarat Delia, conform Libertatea.

 

 

Delia Matache

 

Tot la depărtate de casă au fost şi Laura Cosoi şi iubitul ei, însă ei au preferat o destinaţie ceva mai potrivită sărbătorilor de Paşte: Israelul, ţara sfântă! Cei doi au vizitat Ierusalim, Haifa, Tel Aviv, Nazaret, au făcut o excursie la Marea Moartă şi au făcut o mulţime de fotografii splendide pe care le puteţi admira pe blogul Laurei.

 

Laura Cosoi 3

Laura Cosoi 2

Laura Cosoi 4

Anca Rusu şi Ştefan Lungu, proaspăt căsătoriţi, au petrecut un 1 Mai tradiţional, adică la mare , dar nu într-o staţiune turistică şi comercială, ci pe plaja aproape pustie şi sălbatică de la Vadu. Ancăi i se citeşte fericirea pe chip în timp ce pozează pe malul mării!

 

Anca LunguAnca Lungu 2Anca Lungu 3
Sursa foto: Facebook, lauracosoi.ro
Vezi mai multe poze cu vedete pe pagina următoare!
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter