Fotografia cu Ivanka Trump stând pe scaunul prezidențial stârnește controverse

Publicat pe

Ivanka Trump a stârnit din nou reacții negative în rândul americanilor. Fiica lui Donald Trump a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu ea stând pe scaunul prezidențial din Biroul Oval de la Casa Albă.

În imagine, Ivanka îi are alături pe tatăl său, președintele Donald Trump, dar și pe premierul canadian, Justin Trudeau.

O discuție excelentă cu doi lideri mondiali despre importanța de a avea o femeie așezată la masă', a scris aceasta în descrierea pozei.

Totuși, fotografia i-a revoltat pe mulți americani, care au comentat dur acțiunea Ivankăi. „Nu ai ce să cauți la Casa Albă' sau  „Biroul Oval nu ar trebui sa fie decor de poze pentru fiica președintelui', au fost doar câteva dintre reacțiile internauților pe pagina de Twitter a fiicei președintelui american.

Însă Ivanka are și fani, iar pe contul său de Instagram a fost apreciată de o parte dintre urmăritorii ei. „Ești superbă', a scris un admirator al acesteia.

Alexadra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Încă o lovitura pentru familia de la Casa Albă! Un retailer de lux o refuză pe Ivanka Trump

America arde și… Ivanka se piaptănă! – Gestul deranjant al fiicei lui Donald Trump

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter