Încă o lovitura pentru familia de la Casa Albă! Un retailer de lux o refuză pe Ivanka Trump

Publicat pe

Nordstrom a anunțat, joi, că va înceta să vândă articolele Ivankăi Trump în acest sezon din cauza performanței controversate a brandului, mișcare care urmărește boicotarea unor anumiți cumpărători care sunt înfuriați pe tatăl ei, președintele Donald Trump, și pe politicile de la Casa Albă.

Retailerul de lux, căruia i s-a cerut luni de zile elimine marfa Ivankăi Trump, spune că va scoate cam 10% din sortimentele acesteia în fiecare an pentru a reîmprospăta derularea activității, sacrificând produsele care nu se vând foarte bine.

Am spus tot timpul că vom lua decizii de cumpărare bazate pe performanță', a declarat un purtător de cuvânt pentru revista Fortune. „În acest caz, bazându-ne pe performanțele brandului, am decis să nu îl mai cumpărăm în acest sezon.'

Brandul Ivanka Trump a fost ținta campaniei la nivel local „Grab Your Wallet'.

Nordstrom a început recent eliminarea articolelor din colecția Ivanka Trump de pe site-ul său. Totuși, câteva dintre articolele reduse rămân în continuare la vânzare.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ivanka Trump a devenit mamă pentru a 3-a oară

Ivanka Trump vs Chelsea Clinton

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter