Trend: cu umerii la vedere

Publicat pe

Dacă vă gândiți să vă condimentați un pic garderoba în noul sezon, atunci este momentul să încercați un look pe cât de sexy, pe atât de trendy: umerii goi. Încă din sezoanele precedente, designerii au propus un nou tip de decolteu, însă în 2017 este mai actual ca niciodată să lași la vedere gâtul și umerii.

 

De la tăieturi asimetrice, cum am văzut la Isabel Marant, Self-Portrait, Marni, Diane Von Furstenberg sau Saint Laurent, și până la umeri lăsați la vedere cât se poate de mult, cum ne propun Vera Wang, Erdem, Alberta Ferretti sau Delpozo, această nouă abordare sexy promite oricăreia dintre noi un look senzual, prin echilibrarea proporțiilor corpului și crearea unei siluete feminine ideale.

 

În afară de faptul că umerii dezgoliți conferă sex-appeal oricărei purtătoare, poate că cel mai incitant lucru legat de acest trend este că poate fi recreat cu obiecte deja existente în garderobă.

 

Trend: cu umerii la vedereTrend: cu umerii la vedere

 

Indiferent dacă alegeți un top, o cămașă sau o rochie, fiți sigure că veți avea un look extrem de delicat, feminin și actual.

 

Olivia Stoica

Foto: Hepta

 

Citește și:

Moda Viva! – Dark romance

Înapoi în anii 80: Află cum se vor îmbrăca vedetele în această primăvară și inspiră-te!

Tendițe: Vezi care este accesoriul-minune al sezonului! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter