Înapoi în anii '80: Află cum se vor îmbrăca vedetele în această primăvară și inspiră-te!

Publicat pe

Pentru acelea dintre noi cărora ne place să ieșim în evidență prin ținutele vestimentare, am o veste bună: anii ’80 sunt din nou în vogă! Gata cu minimalismul, gata cu ținutele monocrome, gata cu hainele austere!

 

Din această primăvară, vom spune tare și cu încredere: Strălucire, opulență, bine ați venit și nu ne mai părăsiți niciodată!' Deși nu avem cum să nu recunoaștem forța unui costum bine realizat, nu ne vom ascunde încântarea că umerii acestora s-au lărgit considerabil în comparație cu sezoanele precedente, făcându-le astfel mai greu de ignorat, că lărgimea sacourilor permite adăugarea unei centuri, că jachetele au devenit mai fun odată cu insignele și broșele vintage ce le încarcă sau că rochiile din materiale metalizate sunt o încântare pentru orice party girl.

Doi dintre exponenții acestui trend sunt brandurile Celine si Jil Sander, care propun un power look extrem de atractiv prin redimensionarea lățimii umerilor sacourilor și jachetelor, Saint Laurent a preferat umerii bufanți, pe care i-a reinterpretat într-o manieră sexy, folosind catifea, materiale strălucitoare, metalice și piele, Gucci a mizat pe forța de expresie a culorilor și volanelor supradimensionate, iar Dior a readus în actualitate tricourile cu slogan.

Deși acest trend este unul pe care fie îl iubești, fie îl detești, nu putem nega faptul că este amuzant, jucăuș și ne permite să renunțăm la reguli.

 

Olivia Stoica

Foto: Hepta

 

Urmărește și:

Tendințe: Vezi care este accesoriul-minune al sezonului!

Glamour de februarie: tendințele primăverii în avanpremieră

 

Înapoi în anii '80: Află cum se vor îmbrăca vedetele în această primăvară și inspiră-te!Înapoi în anii '80: Află cum se vor îmbrăca vedetele în această primăvară și inspiră-te!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter