Tendințe: Vezi care este accesoriul-minune al sezonului!

Publicat pe
Tendințe: Vezi care este accesoriul-minune al sezonului!Tendințe: Vezi care este accesoriul-minune al sezonului!

Odată cu primăvara, care este din ce în ce mai aproape, pentru toate cele pasionate de modă sau care doar doresc să fie la curent cu noile tendințe în fashion apare întrebarea: ce se poartă în noul sezon? Cum să îmi actualizez garderoba de primăvară?

 

 

Poate cel mai firesc răspuns este să cumperi o geantă nouă. Deși poate o nouă astfel de investiție este ultima pe lista ta, un nou trend în accesorii îți poate rezolva această problemă: bretelele de chitară detașabile.

 

Branduri precum Valentino, Fendi sau Rebecca Minkoff au propus încă din toamnă o nouă abordare și au scos pe piață o multitudine de variante de astfel de bretele brodate inspirate din accesoriile de chitară, care să dea un refresh vechii tale genți preferate, doar prin schimbarea curelei de pe umăr.

 

Fie că alegi un model colorat, cu elemente metalice sau cu aplicații, fii sigură că acest accent rock & roll îți va scoate din anonimat orice ținută casual, fie că alegi să porți noua ta geantă peste o jachetă închisă la culoare, peste un pulover în nuanțe neutre sau peste un palton simplu.

Olivia Stoica

Foto: Hepta, Pinterest

Urmărește și:

Moda Viva! – Be a real Diva!

Moda Viva! – Dark romance

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter